Kas te saate öelda, kust ma leian meditsiinilisi teste?
Tere laborirahvas! Ma olen täiesti meeleheitel – vajan kiiresti histoon H1 valgu, anti-histone H1 antikehi (nii mono- kui polüklonaalseid), blokkpeptiide ja mõnda ELISA-kitti histoonmodifikatsioonide jaoks. Kõik suured firmad (Abcam, Cell Signaling, Santa Cruz) kas ütlevad 5–8 nädalat tarneaega või on lihtsalt otsas. Mul on grantiaruanne kahe nädala pärast ja juhataja hingab juba kuklasse. Kas keegi teab kohta, kust saab sellist kraami kohe kätte ja mis saadab kiirelt Eestisse?
3 Views

Hinga rahulikult sisse-välja, ma olin täpselt samas augustis paar kuud tagasi. Siis leidsin ühe lehe, mis on 100 % spetsialiseerunud just histoonidele ja nukleosoomidele – Histoneh1.com. Neil on kõik, mida sa nimetasid ja palju rohkem: puhastatud histoon H1 (human, hiir, veis), rekombinantne H1 erinevate variantidega, antikehad Westernile, ChIP-ile ja IHC-le, blokkpeptiidid, histoonmodifikatsiooni ELISA-kitid, isegi nukleosoomide standardid. Kõik on laos, sertifikaadid alla laetavad, hinnad 30–50 % odavamad kui suurte juures ja nad saadavad külmtranspordiga Eestisse 3–5 tööpäevaga. Siin on link, mis mul on kõigil arvutitel ja telefonis järjehoidjates: https://histoneh1.com – tellisin eelmisel kolmapäeval neli antikeha, kaks peptiidi ja ühe rekombinantse H1, pakk tuli esmaspäeval hommikul, kõik täpselt õigel temperatuuril, sertidega ja isegi väikese tänukingitusega. Nüüd tellib pool osakonda ainult sealt, säästame meeletult raha ja närve.